Tolunay Kafkas: Tek Eksik Goldü

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Beşiktaş müsabakasında tek eksiklerinin gol olduğunu söyledi.

Kafkas, 0-0 biten Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, “Oyunun tamamına yakınını elinde tutan, pozisyona giden Trabzonspor’du. Tek eksik goldü. Oyuncuların oynadığı oyun ve performansından ve takım olma yolundaki çabalarından dolayı onları kutluyorum, Beşiktaş’a başarılar diliyorum.” dedi.

Genç teknik adam, sezon başından beri takım kadrosunda yaşanan değişikliklerin hatırlatılması üzerine ise, “Doğruyu ifade ediyorsunuz. Bu, Şenol hocanın da bizim de bir arayışımız olduğunu ve oyuncuların inişli çıkışlı bir performansından doğruyu bulma gayretimizden kaynaklanmakta. Özellikle Kasımpaşa maçında ilk yarı istediklerimizi gerçekleştiremedik. Devamlı oyuncularımızın üzerinde oynamak zorunda kalıyoruz ama bundan sonra olmaz. Bir iki oyuncu olur.” ifadelerini kullandı. Kafkas, taraftar sahanın içerisinde takıma odaklanmaları, onun dışındakilerle çok ilgilenmemeleri gerektiğini dile getirdi.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Futbolculardan Olcan Adın da ligdeki bulundukları konum itibariyle Beşiktaş maçının ayrı bir önemi olduğunu belirterek, “İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum ancak pozisyonlardan sonuç elde edemedik. Bu sonuçlar bizi de üzüyor. Bundan kurtulup hem Türkiye Kupası’nda hem ligde iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.” diye konuştu.

Genç futbolcu Soner Aydoğdu da Beşiktaş karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Tek eksiklerinin gol olduğunu dile getiren Soner, “Golü bulabilseydik buradan çok farklı ayrılabilirdik.” dedi.