Kasımpaşa'da, Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 11 Mart 2013 Pazartesi günü saat 20.00'de, İçel Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda İçel İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, sürat, çabukluk ve pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktik çalışmasının ardından yapılan duran top çalışmasıyla sona erdi.Kaleciler Andreas Isaksson, İlker Avcıbay ve Ertaç Özbir kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Taktik çalışmasında kaleciler değişimli olarak kaleye geçtiler.Kulüp Doktoru Cem Ergenç gözetiminde tedavileri süren Özer Hurmacı, Volkan Yaman ve Djalma Campos fizyoterapist kontrolünde çim sahada düz koşu yaptıktan sonra dayanıklılık ve kuvvet antrenmanı yaptılar. Tedavisi süren Hüseyin Kala ise salonda çalışma yaptı.

Öte yandan alt adele problemi nedeniyle Barış Başdaş'ın tedavisine başlandığı da açıklandı.Kasımpaşa, yarın saat 10.00'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İçel İdman Yurdu maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Öğle saatlerinde uçakla Adana'ya hareket edecek olan kafile, Adana Havaalanı'ndan da karayoluyla İçel'e geçecek.KULÜPTEN KAYMAK İÇİN GEÇMİŞ OLSUN MESAJIBu arada Kasımpaşa A. Ş Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Can Kaymak'ın dün akşam geçirdiği kalp rahatsızlığı dolayısıyla hastaneye kaldırıldığı ve şu an durumunun iyi olduğunu belirtildi.Kasımpaşa A. Ş Yönetim Kurulu imzasıyla yayınlanan geçmiş olsun mesajında, "Kasımpaşa A. Ş. olarak Sayın Can Kaymak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; acil şifalar diliyoruz." denildi.