Cev Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali

Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde iki Türk ekibini karşı karşıya getiren maçta Vakıfbank, Galatasaray Daikin'i 3-0 yenerek finale çıktı.

Karşılaşmaya taraftarının da desteğiyle iyi başlayan Galatasaray Daikin'in hızını ilk setin sonlarında kesmeyi başaran Vakıfbank, oldukça mücadeleci geçen bu bölümü 28-26 kazanmayı başardı.

İlk seti adeta elinden kaçıran sarı-kırmızılı takımın ikinci setteki performansı ise daha düşük oldu ve Vakıfbank bu seti daha rahat bir şekilde 25-17 üstün tamamladı.

Galatasaray Daikin'in dirençli oyununa karşın üçüncü seti 25-21 kazanan Vakıfbank, finale çıkan taraf oldu.

Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nin final mücadelesinde yarın Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımıyla karşılaşacak.

SALON: Burhan Felek HAKEMLER: Goran Gradinski xx (Sırbistan), Juraj Mokry xx (Slovakya) GALATASARAY DAİKİN: Sinem Barut, Molnar, Calderon, Gioli, Lo Bianco, Neriman Özsoy (Sano, Özgenur Yurtdagülen, Derya Çayırgan, Ezgi Arslan, Selime İlyasoğlu) VAKIFBANK: Gözde Sonsırma, Bahar Toksoy, Brakocevic, Glinka, Fürst, Naz Aydemir (Gizem Güreşen, Güldeniz Önal, Kimura) SETLER: 26-28, 17-25, 21-25 SÜRE: 85 dakika (30, 24, 31 )

Kaynak: İHA