Canik Belediyespor-Adana Botaş Maçının Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin (TKBL) 23. haftasında Samsun temsilcisi Canik Belediyespor, evinde karşılaştığı Adana BOTAŞ'I 84-75 yendi.

Maçın ardından her iki teknik adam ve oyuncular maçı değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Canik Belediyespor Baş Antrenörü Seyit Ahmet Sözen, “Bugün iyi bir maç oldu. Çalıştığımızın karşılığını aldık” derken, Canik Belediyesporlu oyuncu Maryam Gültekin ise, “Bugün çok güzel oynadık. Galip geldiğimiz için mutluyum” diye konuştu.

Basketbol severlere iyi bir maç izlettiklerini ifade eden Adana BOTAŞ Baş Antrenörü Aziz Akkaya, “İki takımda iyi mücadele etti. Canik Belediyesporu tebrik ediyorum. Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullandılar” şeklinde konuştu.

Maça galip gelmek için çıktıklarını fakat mağlubiyet aldıklarını belirten Adana BOTAŞlı oyuncu Burcu Çiğil, “Bu maçı almak için çıkmıştık. Kaybetmek bizim için kötü oldu. Kaybetmeyi düşünmüyorduk. Canik Belediyesporlu oyuncuları tebrik ederim ve artık önümüzdeki maçları bakmalıyız” ifadelerini kullandı

Kaynak: İHA