Sivasspor Türkülerle Moral Buldu

3 haftalık kötü gidişe son vermek isteyen Sivasspor moral yemeğinde bir araya geldi.

Erman Kılıç söylediği türküyle arkadaşlarını coşturdu. Sivasspor, Antalyaspor maçı öncesi moral depoladı. Büyük Otel’de düzenlenen ve yönetim, teknik heyet ile futbolcuların tam kadro katıldığı yemekte takımın oldukça neşeli olduğu gözlendi. Maç öncesi konuşan futbolcular, Antalya maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini dile getirdiler. Erhan Güven, Hafta Sonu Çok önemli bir maç oynayacaklarına dikkat çekerek, “Yönetimiz bizim için bir jest yaptı. Hafta Sonu mutlak 3 puan almamız gerekiyor. Başka bir çaremiz yok, sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. İnşallah sahaya da en iyi şekilde bu güzel ortamı yansıtacağız.”dedi.

"KÖTÜ GİDİŞE Son VERMEK İSTİYORUZ"

Adem Koçak ise, 3 haftadır takımın kötü gittiğini belirterek, “Bu kötü gidişe Son vermek istiyoruz. Biz kendimize güveniyoruz, 3 maçı da bence şansız bir şekilde kaybettik. İnşallah bu şansızlığa Son verip taraftarlarımızla birlikte 3 puan alıp hem camiamızı hem yönetimi hem de takımı en iyi şekilde mutlu etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Sevilen türkülerin de seslendirildiği yemekte tecrübeli orta saha oyuncusu Erman Kılıç söylediği mevlam bir çok dert vermiş türküsüyle arkadaşlarını coşturdu. Kılıç’a arkadaşları da eşlik etti. Yemeğe Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar ile Asbaşkan Mehmet Ali Topal, Uğur Akkuş, Faruk Taşseten, ve Ömer Sepet katıldı.

Yemek Sonrası ise yapılan toplantıda kötü gidişatın bir an önce bitmesi için birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilerek Antalya maçında 3 puanın kazanılması üzerinde duruldu. Bu arada Antalya maçı öncesi tesislerde kurban kesilerek dua edildi .