Galatasaray, Schalke 04 Maçı Öncesi Moral Arıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasının kapanış maçında Gençlerbirliği'ni mağlup ederek hem zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı hem de Şampiyonlar Ligi'nde salı günü oynayacağı Schalke 04 maçı öncesinde moral bulmayı hedefliyor.


Geçtiğimiz hafta deplasmanda Eskişehirspor ile golsüz berabere kalarak zirve yolunda çok önemli iki puan kaybeden sarı-kırmızılı takım, Başkent ekibini yenerek rakipleri ile aradaki puan farkının kapanmasını istemiyor.

Zorlu karşılaşma öncesinde liderde sarı kart cezalısı Melo ile henüz hazır olmayan Danny bu maçın kadrosuna alınmadı.

DROGBA, YEDEKLER ARASINDA

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, hafta içinde hafif bir sakatlık geçiren Drogba'yı Schalke 04 maçı öncesi riske etmeyerek ilk 11'e almadı. Yıldız oyuncu, maçın gidişatına göre hocasından forma şansı bekleyecek. Kart cezalısı Melo'nun yerine de onbirde Yekta Kurtuluş karşılaşmaya başlayacak.

Konuk ekipte ise sakatlığı bulunan Hurşut ile cezaları devam eden Cem Can ve Zec, Galatasaray maçında görev yapamayacak.

TAKIM KADROLARI
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Özgür Yankaya, Volkan Narinç, Selçuk Kaya
Galatasaray: Muslera, Eboue, Gökhan Zan, Semih Kaya, Riera, Hamit, Selçuk, Yekta, Emre Çolak, Sneijder, Burak Yılmaz
Gençlerbirliği: Ramazan Köse, Serkan Kurtuluş, Özgür İleri, Aykut Demir, Ante Kulisc, Jimmy Durmaz, Petrovic, Azofeifa, Dusko Tosic, Nemanja Tomic, Björn Vleminckx.