Galatasaray-gençlerbirliği Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray kendi sahasında Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel, aldıkları sonucun kendilerini üzdüğünü belirterek, “Biz birçok pozisyona girdik ve fırsat yakaladık ama ne yazık ki golü atamadık. Top girmek istemedi. Tanrı istemedi belki de. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Sonuç üzücü ama takımın bugünkü reaksiyonu, performansı bizim adımıza sevindiriciydi. Büyük takımların bu tip durumlardan çabuk sıyrılması gerekiyor. Bunu yapacağımızdan şüphemiz de yok. Sonuca üzüldük ama herkesin kafası dikti. Oynanan oyun ve girilen pozisyonlar ortada” dedi.

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut ise, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarına değinerek, “Bu akşam çok iyi oynadık ancak top bizi sevmedi. Artık bu maçı çabuk unutmamız lazım. Salı günü oynayacağımız Schalke maçına konsantre olmamız gerekiyor. Schalke maçıyla tekrar iyi futbolumuza tekrar başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Yekta Kurtuluş ise, kazanmak için her şeyi yaptıklarını vurgulayarak, “Tek eksiğimiz goldü. Her şey ile mücadele ediyoruz. Hocamız başımızda oynamadan mücadele ediyoruz. Yine bunun yanında kötü bir zeminle mücadele ettik. Bunlar bahane değil ama puan kayıplarında etken diye bakıyorum. Schalke ile oynayacağımız tarihimizin en önemli maçından en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA