Ziegler: Kadıköy'de Turu Geçen Taraf Olmak İstiyoruz

Fenerbahçe'nin İsviçreli futbolcusu Reto Ziegler, Viktoria Plzen'e karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, Kadıköy'de turu geçen taraf olmak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında Viktoria Plzen'i 1 - 0 mağlup eden Fenerbahçe'de futbolculardan Ziegler, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Çok önemli bir maç kazandık. Takım halinde çok iyi oynadık. Teknik direktörümüz Aykut Kocaman bize çok iyi taktikler vermişti. Önemli bir skor elde ettik; ama henüz her şey bitmedi. Kadıköy’de turu geçen taraf olmak istiyoruz; ama ondan önce önümüzde Bursaspor maçı var. Bu maça odaklanmamız lazım." diye konuştu.

Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ise "Daha farklı kazanabilirdik. Pozisyonlara girdik; ancak bu da iyi bir skor. İyi bir avantaj. Ama sadece 1 maçın ilk yarısı oynandı. Bir karşılaşma daha var Kadıköy’de. Ona en iyi şekilde hazırlanıp çeyrek finale hazırlanmak istiyoruz. Bundan önce Bursaspor karşılaşması var. Bu karşılaşma da en az Vİktoria maçı kadar önemli. İyi hazırlanıp iyi çalışırsak bu engeli de aşacağımıza düşünüyorum." ifadelerini kullandı.Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü atan Webo da "Takımımız ortaya güzel bir karakter koydu. Biz büyük bir takımız." dedi.

Bekir İrtegün ise galip geldikleri için mutlu olduklarını; ancak henüz herşeyin bitmediğini söyledi.