Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, “Tokatspor’un çıkışını herkes çok başarılı buluyor ama ciddi olarak şampiyonluk rakibi olarak görmüyorlar” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda yaptı. Altunsoy, Yeni Malatayaspor maçını aldıklarında şampiyonluğa ortak duruma geleceklerini söyledi.

Bu anlamda hedef olarak galibiyete odaklandıklarını belirten Altunsoy, takımda 4 sarı kartı olan Serkan’ın cezalı olduğunu, diğer sporcular maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını kaydetti.

Camialar bütünleşirse hedeflerin peşinden koşmanın kolay olacağını ifade eden Altunsoy, “Eyüp maçında iptal edilen golü birçok defa izledim. Maalesef geçerli golümüzü iptal etmişler. İşte burada camia olarak hedefe inandıysak bunun peşinden koştuysak, inanıyorum ki hakemler de daha dikkatli olacaktır” dedi.

Altunsoy, Tokatspor’la ilgili haber ve yapılan yorumları takip ettiğini belirterek, “Tokatspor’un çıkışını herkes çok başarılı buluyor ama ciddi olarak şampiyonluk rakibi olarak görmüyorlar. Bu da bizim kendi iç dinamizmimizdeki bir takım parçalanmış, bölünmüşlüklerin getirdiği bir sonuç olarak düşünüyorum. Ama her kim ne yaparsa yapsın, biz futbolcu kadrosu teknik heyet ve yönetim kurulu olarak bir inancın içerisindeyiz. Hedef olarak en üst sınırı zorlayabildiğimiz kadar zorlayacağız. İnşallah onlara ulaşmak için emeğimizi, birikimimizi ortaya koyacağız. Tokat halkına bu sene bir üst lige çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Buradan bunun sözünü veriyorum. Ama bizim bu inancımıza herkesin ortak olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA