Kocaman: Başarmak İçin Büyük Gayret Göstereceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Viktoria Plzen'le ilk yarıyı oynadıklarını belirterek, "İlk 8 takıma kalmak Türk futbolu ve kulübümüz için çok önemli.Başarmak için büyük gayret göstereceğiz." dedi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Turu ilk maçında Viktoria Plzen'i deplasmanda 1 - 0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, "Maçın ilk yarısı oynandı. Şu anda bir adım önde olduğumuz söylenebilir. İstanbul'daki maçta daha istekli bir rakip olacak karşımızda. İlk 8'e kalmak çok önemli Türk futbolu ve kulübümüz için. Bunu başarmak için büyük bir gayret göstereceğiz." diye konuştu.

Maçın ikinci yarısında çok doğru bir oyun oynadıklarını dile getiren Kocaman, "Bu doğru oyun şut ve pas sayısına etki etti. Maçı kazanma ihtimalimizi arttırdı. Ama organize bir ekiple oynadığımızı unutmadan İstanbul'da turu geçmek için gerekli gayreti göstereceğeğiz." şeklinde konuştu.

Bu sezon 45. resmi maçlarını oynadıklarını hatırlatan Kocaman, "Maçtan maça geçmeyi öğrenmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki maça odaklanmak en doğrusu. Oyuncularımın bu konudaki becerisi benden daha yüksek." diyerek sözlerini tamamladı.

VİKTORİA PLZEN CEPHESİ

Vİktoria Plzen Teknik Direktörü Pavel Vrba ise, "Çok zor bir maç oldu. Fenerbahçe bütün gücünü gösterdi. Avrupa'nın en önde gelen takımlarından biri olduğunu kanıtladı. Bizden daha iyiydiler. Skor da maçın sonlarında bizim aleyhimize döndü. Deplasmanda daha iyi oynayanarak daha iyi bir sonuç almaya çalışacağız." şeklinde konuştu.