Kayseri Erciyesspor’da Samsunspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kayseri Erciyesspor, PTT 1. Lig'in 25. haftasında kendi sahasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hacı Boydak Tesisleri’nde teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde hazırlıklarını sürdüren mavi-siyahlı ekip, hafta sonu oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Osman Özköylü denetiminde sahaya çıkan futbolcuların morallerinin yerinde olduğu görüldü.

Antrenmana düz koşu ile başlayan oyuncular, ısınma hareketleri ile devam etti. Isınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışması yapan futbolcular, antrenmanı top sürme ile devam ettirdi. Mavi-siyahlı ekibin kalecileri ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanın geri kalan kısmı basına kapalı bir şekilde sona erdi.

Antrenman öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Osman Özköylü, Samsunspor maçının zor bir maç olacağını ifade ederek, “Her takım mücadelesini fazlasıyla arttırdı çünkü diğer takımlar da sıkıntıda. Onlar da kaybetmek istemeyecektir. Biz de kazanmak isteyen bir takımız. Samsunspor zor bir ekip ama biz kendi adımıza sahada daha çok istekli olan, maçı kazanmayı daha çok arzu eden ve bu anlamda sahaya bunu yansıtan takım olarak oynamak istiyoruz. Bunu da sonuca yansıtmak istiyoruz. Bu haftayı umarım kayıpsız geçeriz. Bu bizim için çok geçerli” diye konuştu.

Kadir Has Stadyumu’nda 10 Mart Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak .

Kaynak: İHA