Fuat Çapa: Galatasaray'a Karşı Eksikliklerimizi Bahane Etmeyeceğiz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, yarın karşılaşacakları Galatasaray karşısına eksikliklerini bahane ederek çıkmayacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'n 25. haftasının açılış maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, lider bir takım ile oynayacaklarının bilincinde olduklarını belirtti.

Çapa, "Türkiye lideri ve bizi Avrupa'da temsil eden bir takıma karşı oynuyoruz. Bunun için işin ciddiyetinin boyutunu bilip öyle konsantre olduk. Biz sadece defans yapmayacağız, oyunu güzelleştirmek adına ne gerekiyorsa onu yapacağız. Galatasaray'ın karşısına dört eksik oyuncu ile geldik. Ermin Zec, Hurşut Meriç, Cem Can ve kaleci Özkan Karabulut. Tabii eksikliğimizi bahane etmeyeceğiz ve elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

İstanbul'da alınacak puan ya da puanların kendilerini üst sıralara taşıyacaklarını da ifade eden Çapa, "Biz her şeye olumlu baktığımız için alınacak puan veya puanlar bizi yedinci sıraya da çıkarabilir ya da dokuzuncu sırada devam edebiliriz. Ama yok puan kaybedersek ne yapacağız, diye bakarsak bize bir şey kazandırmaz. Sadece stres ve panik oluşturur. Sonuçta bizim hedefimiz ligde kalmak değil, ligde değerli takımlardan birisi olmak." dedi.

Galatasaray - Gençlerbirliği karşılaşması yarın akşam saat 20.00'da Ali Sami Yen Spor Komleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak.