Bozdoğan Belediyespor Acarlar Maçına Üç Puan İçin Çıkacak

Aydın Amatör Süper Lig’de 19. hafta geride kalırken, haftayı bay takım olarak maç yapmadan geçiren Bozdoğan Belediyespor, hafta sonu evinde ağırlayacağı ligin şampiyonluk adaylarından Acarlar Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, antrenmanlarda futbolcuların oldukça moralli olduğu gözlemlendi.

Bozdoğan Belediyespor Teknik Direktörü Türkay Koşar, “Ligin ikinci yarısında oynadığımız beş karşılaşmadan beş galibiyet elde ederek, şampiyonluk için iddialı duruma geldik. Hafta sonu Acarlar Belediyespor ile kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Şampiyonluk yolunda büyük taraftarımızın da yanımızda olacağından şüphem yok” dedi.

YEMEKTE BULUŞTULAR Öte yandan Bozdoğan Belediyespor yönetimi, ligde başarılı bir sezon geçiren futbolculara Belediye Sosyal Tesislerinde yemek verdi. Yemeğe, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet katıldı.

Yemekte futbolculara başarılarından dolayı tebrik eden Apaydın, “Ligde özellikle ikinci yarıdaki performansınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Elde ettiğimiz galibiyetler ile şampiyonluk için iddialı duruma geldik. Takım ruhunu yakalayarak bunu sahaya yansıttınız. Artık önümüzde altı maç kaldı. Bu altı maçta da yüreğinizi ortaya koyarak Bozdoğan formasını terleteceğinizden eminim. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA