Polatlı Şehir Stadyumunda Tadilat Çalışmaları Başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Polatlı Bugsaşspor’un iç saha maçlarını oynadığı Polatlı Şehir Stadyumu'nda tadilat çalışmaları başladı.

Şehir Stadyumu 31 Mart tarihinde oynanacak olan Fethiyespor maçına yetiştirilecek. Polatlı Bugsaşspor Kulüp Müdürü Habib Şenol Yılmaz, Kulüp Müdür Yardımcısı Nuri Dinç, Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Yılmaz ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ruhi İyileşen şehir stadyumunda incelemelerde bulundu.Polatlı Bugsaşspor Kulüp Müdürü Habib Şenol Yılmaz, stadyumdaki eksikleri tespit ettiklerini sorunu en kısa zamanda çözüp tekrardan maçları Polatlı’da oynayacaklarını söyledi.

Yılmaz, saha zemini, doğalgaz ve protokol tribünün de tadilat çalışmalarının Fethiyespor maçına kadar yetişeceğini belirtti.

Yılmaz, saha zemininde bulunan toprağın süpürülerek zeminin yumuşatılacağını ifade etti.

Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Yılmaz ise stadyumdaki protokol girişinin ayrılacağını dile getirdi. Yılmaz, protokol dinlenme yeri ve giriş yerinin değiştirilmesi için çalışmalara başladıklarını, çalışmaların Fethiyespor maçına kadar tamamlanacağını söyledi.