Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Ben De Bir Taraftarım, Çok Sevindik

Kale Outlet Center Kartal Yuvası, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın katıldığı törenle hizmete girdi.

Açılış törenine Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra Kartal Yuvaları Komitesi üyesi Metin Albayrak, Yatırımlar Komitesi üyesi Yalçın Kaya Yılmaz ve futbolculardan; Necip Uysal, McGregor ve Mehmet Akyüz de katıldı.

Açılış kurdelasını Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte kesen Başkan Fikret Orman, daha Sonra yeni mağazayı gezerek taraftarlarla sohbet etti. Futbolcular da taraftarlara imza dağıttı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirterek, “Yeni mağazamız camiamıza hayırlı olsun. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Camiamız ve taraftarlarımızın hizmetlerimize inandıklarını düşünüyorum. Kartal Yuvaları'nda agresif olarak büyüyeceğiz. 13 ya da 15 yeni mağaza açacağız.” diye konuştu.

Başkan Orman, taraftarların 'Şampiyon yap bizi, Fikret Orman' tezahüratları altında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş şuanda şampiyon olmuş değil, ortada bir maç kazanmış. Netice itibariyle çok değişen birşey yok. Bir puan yarışı bu. Derbiyi kazandık ama çok talihsiz puanlar da verdik. Artık önümüzdeki maçları bir final havasında oynayıp, gelebildiğimiz en iyi gelmeye çalışacağız ve bunun için de elimizden gelen herşeyi yapacağız. Ben umutluyum açıkcası." dedi.

Fenerbahçe karşısında atılan Son dakika golüyle ilgili olarak ise Başkan Orman, "Ben de bir taraftarım, çok sevindik. Beşiktaş'a yakışacak bir nezaket içerisinde rakibimizi ağırladık. Hiç bir taşkınlık olmadı. Netice itibariyle de ilk maçta yenilmiştik, onun rövanşını kazandık mutluyum." diye konuştu.

Başkan Orman, 80. dakikadan Sonra maçı içerde izlediğini de belirterek, "Bu uğursuzluk bende mi yoksa diye düşünmeye başlamıştım artık." diyerek sözlerini tamamladı.

NECİP UYSAL: FENERBAHÇE GALİBİYETİNİ ABARTMAYA GEREK YOK

Futbolculardan Necip Uysal ise açılış töreninden Sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Genç futbolcu, Son dakika golüyle kazandıkları Fenerbahçe maçından Sonra çok sevindiklerini belirterek, "Güzel bir galibiyet aldık ama bu galibiyeti fazla abartmaya gerek yok." dedi.

Necip, geride kalan çok önemli 10 maç daha olduğunu, bunlardan birinin de hafta Sonunda oynayacakları Trabzonspor mücadelesi olduğunu belirterek, "Trabzon maçını düşünüyoruz. Diğer maçlar da önemli her maç bizim için bir final niteliğinde. Çünkü her maç artık bir final. Fenerbahçe galibiyetini abartmamamız lazım ve ayaklarımızın da yere sağlam basması gerek. Bunun için Trabzonspor maçını düşünüyoruz ve hazırlıklarımız sürüyor. Bütün maçları tek tek düşünüyoruz ve hepsini kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Bir ay sahalardan uzak kaldığını ve bir haftadır da takımla çalışmaya başladığını belirten Necip, Son dakikalarda kaybettikleri maçlar nedeniyle üzüldüklerini, Fenerbahçe galibiyetiyle de çok sevindiklerini söyledi.

Necip, Trabzonspor deplasmanıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:"Trabzon deplasmanı her sene zor olmuştur. Bunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı da ona göre sürdürüyoruz. Trabzon'a gidip en iyi şekilde mücadelemizi vererek kazanmak istiyoruz."