Terim: Bir gün İtalya'ya döneceğim

G.Saray Teknik Direktörü Çizme'nin ünlü gazetesine İtalya'yı ikinci vatanı olarak gördüğünü söyledi. Fatih Terim, "Roma'ya gideceğim doğru değil. Bugün benim için G.Saray var. Ancak gelecekte İtalya'ya döneceğim" dedi.

Galatasaray , Fatih Terim önceki haber sonraki haber Fatih Terim İtalyan gazetesi La Repubblica'ya flaş açıklamalar yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü kendisine yöneltilen, 'Bir gün İtalya'ya dönmek ister misiniz? ' sorusuna, 'Basınınızı her gün takip ediyorum. Birkaç hafta önce bir spor gazetesi benim Roma'ya gideceğimi söylüyordu. Bu kesinlikle doğru değil. Bugün benim için sadece Galatasaray var. Ancak gelecekte İtalya'ya döneceğim ' ifadesini kullandı.

ÇOK MUTLU BİR ANTRENÖRÜM

La Repubblica gazetesine Türk sporu ve 2020 adaylığını da değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 'Türkiye bugün yükseği hedefliyor. Amacımız 2020 Olimpiyat Oyunları'nı İstanbul'da düzenlemek. Başbakan Erdoğan'ın söylediği amaca doğru yürüyoruz. Madrid ve Tokyo gibi diğer adaylıkları geride bırakmak için her şeye sahibiz ' diye konuştu. Fatih Terim Galatasaray'ın devre arasında renklerine kattığı Sneijder ve Drogba için de, 'Mutlu bir antrenör olduğumu inkar etmiyorum. Drogba, Sneijder gibi oyuncuları diğerlerine entegre etmek önemli ' diye konuştu.