Göztepe - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Kayseri Erciyesspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında “Böyle oynamaya devam edersek korkulu rüyalar görmeyiz” dedi.

Kılıç, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Üzgünüz yine kazanamadık. Puana çok ihtiyacımız olduğu bir haftaydı. Böylesine büyük bir camiaya üzüyor ve tehlike yaşıtıyoruz ki anlatamam. Ligde lider olan bir takıma karşı çok üstün bir futbol oynadık ve oyunu kontrolümüzde tuttuk. Doğrusu kazanabilseydik bir nebze olsun iyi gelecekti. 7 haftadır galip gelemiyoruz. Böyle oynamaya devam edersek korkulu rüyalar görmeyiz” dedi.

Göztepeli oyuncu Orhan Taşdelen, “Hafta başından beri çok iyi çalıştık ve bunu da bugün sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Şanssızlık peşimizi bırakmadı. 3 Puanı şanssız bir şekilde kaçırdık. İyi oyunumuzun üstüne koyarak gideceğiz ve Göztepe’yi bu kötü durumdan kurtaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Oyuncu Ergin Keleş, “Ligde kalma mücadelesi adına verdiğimiz oyun bizi üzüyor aslında. Göztepe oyuncuların kalitesi ile bugün farklı şeyler konuşuyor olması gerekiyordu. Bugün iyi oynadık ama 1 puan aldık. Süper Lig’den gelen oyuncular olarak bu ligde daha fazla oynamadık. Takım olarak uyumumuzu tam anlamıyla sağlarsak daha farklı oynayacağımızı düşünüyorum. Erciyes, Süper Lig’e çıkacak en iddialı takım olarak gösteriliyor fakat bugün buradan aldığı 1 puana sevinmeli diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise “Deplasman alınan bir puan iyidir. İkinci yarıda bence Göztepe en iyi futbolunu oynadı. Bence böyle oynamaya devam ederlerse istedikleri sonuçları alacaklardır. Bizde önümüzdeki maçlarda en iyi şekilde mücadele ederek ligi lider bitirmek istiyoruz” dedi.

Kayseri Erciyessporlu oyuncu Ozan Tahtaişleyen, “İkinci yarıya başladığımızdan bu yana bence en kötü oyunumuzu oynadık. Buradan 1 puan ayrıldığımız için üzgünüz. Göztepe’ye gelecek maçlarında başarılar diliyorum. Bizde önümüzdeki maçlara bakacağız ve en iyi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Oyuncu Kenan Şahin, “Burada zor bir maçın geçeceğini biliyordum. Maçın ilk net poz bulduk. Fakat genel olarak iyi oynamadık. Çok önemli bir 2 puanı kaybettik takipçilerimiz ile aramızdaki puan farkını açmak adına. Bu talihsiz puan kaybını gelecek maçta telafi etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA