Galliani'den ilginç Xavi itirafı

Milan'ın 2. başkanı, kulüplerinde efsaneleşen Francesco Totti ve Xavi Hernandez'in Milan'ın kapısından döndüğünü belirtti.

Son günlerde Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde aldığı sonuçlarla çıkışa geçen Milan'da 2. başkan Adriano Galliani, bilinmeyen bir gerçeği ortaya koydu. Milan'ın 2. başkanı, kulüplerinde efsaneleşen Francesco Totti ve Xavi Hernandez'in Milan'ın kapısından döndüğünü belirtti.

Roma'nın tecrübeli yıldızı hakkında Galliani, 'Totti Milan'a çok yakın mıydı? Çocukluk yıllarında evet, ama gerçekleşmedi ' diye konuştu.

Xavi Hernandez'i transfer etmeye daha çok yaklaştıklarını belirten İtalyan yönetici, 'Xavi'yi kulübe getirmeye daha çok yaklaşmıştık. Kontrat bile yapmıştık. Babasını ikna etmeye çalışıyordum; ama annesini de ikna etmek zorunda olduğumun farkına varamadım ' diyerek İspanyol yıldızı nasıl ellerinden kaçırdıklarını ifade etti.

Sezona kötü başlamalarından dolayı pişmanlık duymadıklarını belirten Galliani, yaptıkları değişiklikler sonrasında biraz zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti. Andriy Shevchenko hakkında da konuşan başkan, oyuncu İtalya'dan ayrılmasaydı lig tarihinin en çok gol atan oyuncusu olabileceğini iddia etti.