Batalla Jübilesini Bursa’da Yapacak

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, yıldız oyuncuları Batalla’nın sözleşmesini uzatma konusunda bir sıkıntı olmadığını ve jübilesini Bursa’da yapacağını söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Recep Bölükbaşı, yerel bir televizyon kanalında önemli açıklamalarda bulundu. Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla’nın sözleşmesinin uzatılması ile ilgili bir sıkıntının olmadığını dile getiren Bölükbaşı, “Batalla’nın 2014’e kadar sözleşmesi var. İnşallah jübilesini burada yapacak. Rus takımlarından 6 milyon Euro’luk teklif geldi. Sözleşmesini uzatacağız. O konuda herhangi bir sıkıntı yok. Ücretinde de ne gerekiyorsa yapılacaktır. Batalla, lider futbolculardan biri ve kaptanlığı hak ediyor. Önümüzdeki sene teknik heyet ve hocamızın önerileriyle kaptan yapılabilir” diye konuştu.

“ELİMİZİN TERSİYLE ÇEVİRİRSEK…” Son haftalarda isteksiz görüntüsü sebebiyle taraftarların tepkisini çeken Sebastian Pinto ile ilgili de görüşlerini aktaran Bölükbaşı, “Biz bu oyunculara ciddi paralar veriyoruz. Elimizin tersiyle çevirirsek paralar da boşa gider. Oyuncularımız saha içerisindeki bu tarz durumlardan Sonra antrenmana çıkınca birbirlerinden ve hocalarından özür diliyorlar. Pinto’nun, gol atamadığı için arkadaşlarına karşı mahcubiyet duygusu oluyor. Kendine kızıyor. Bütün oyuncularımız iyi niyetli” dedi.

“ŞAMPİYON BİLE OLABİLİRİZ” Ligde zorlu bir periyota girdiklerini ifade eden Bölükbaşı, “Ben inanıyorum ki Hikmet hoca ile beraber önemli başarılara imza atacağız. Bursaspor zirve takımıdır. En kötü ihtimalle Avrupa’ya gideceğiz. Bunu çok istiyoruz. Beklentiler doğrultusunda gereken yapılır. Hedefimiz tabiî ki de birinci olmak. Bu seneki lig çok enteresan. Telafisi olmayan maçlar var. Bu seriyi geçtiğimiz takdirde şampiyon bile olabiliriz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA