Alişan, Sinan Engin'e Olan Takım Elbise Sözünü Tuttu

Alişan, Sinan Engin’e olan takım elbise sözünü tuttu. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Derin Futbol” programı renkli görüntülere sahne oldu.

Beyaz Tv spor yorumcusu Sinan Engin 'le Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için takım elbisesine iddiaya giren Alişan sözünü tuttu. Alişan, kaybettiği takım elbiseleri canlı yayında Sinan Engin 'e gönderdi.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından önceki gece “Beyaz Futbol” programına bağlanan ünlü sanatçı Alişan iddiayı kaybettiğini ve takım elbiseyi alacağı sözünü vermşti. Sinan Engin ise Alişan 'ın daha önce de bir takım elbise daha borcu olduğunu hatırlatmıştı.

ALİŞAN SÖZÜNÜ TUTTU

Fenerbahçe, Beşiktaş 'a karşı üstünlük sağlayamayınca Alişan iddiayı da kaybetmiş oldu. Alişan, dün gece yayınlanan “Derin Futbol” programında sözünü tuttu ve Sinan Engin 'e olan takım elbise borçlarını ödedi.

ADAM GİBİ ADAM ALİŞAN

Sinan Engin ise Alişan 'ı tebrik ederek “Sana yakışan buydu. Sen Fenerbahçelisin ama onun yanı sıra çok iyi bir sanatçısın. Taraflı tarafsız herkes seni çok seviyor. Tebrik ediyorum. Adam gibi adam olduğunu bir kez daha gösterdin.” dedi.

GÜRSEL TEKİN ADAM MI DEĞİL Mİ?

Bu arada söze giren Rasim Ozan Kütahyalı ise partisinin genel seçimlerde yüzde 30'un üzerine çıkacağını iddia eden Gürsel Tekin 'e de gönderme yaptı. “Gürsel Tekin adam mı değil mi göreceğiz” diyen Rasim Ozan Kütahyalı Gürsel Tekin 'in hala kaybettiği takım elbiseyi kendisine göndermediğini söyledi.

BEYAZ GAZETE