Yenilenen Paşa Store Görücüye Çıktı

Yenilenen Paşa Store, Kasımpaşa'nın bu akşam oynayacağı Trabzonspor mücadelesi öncesinde yoğun ilgi gördü.

Kulüp tarihinde ilk kez resmi lisanslı ürün satışlarını gerçekleştiren ve yenilenen görünümüyle Paşa Store, Trabzonspor ile yapılacak mücadele öncesinde yoğun ilgi gördü. Kasımpaşa'nın, Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde taraftarlar tarafından yoğun ilgi gören ve yenilenen Paşa Store'dan taraftarlar oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler.

MAÇ GÜNLÜĞÜ DAĞITILDI

Bu arada Trabzonspor karşılaşması öncesinde ücretsiz olarak taraftarlara dağıtılan maç günlüğü büyük ilgi gördü. Kasımpaşa'nın, Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde ücretsiz olarak taraftarlara dağıtılan maç günlüğü büyük ilgi gördü.Kulüp tarafından hazırlanan ve maçtan önce taraftarlara dağıtılan maç günlüğünde teknik direktör Shota Arveladze, oyuncular Barış Başdaş ve Halil Çolak'ın maç ile ilgili görüşleri yer alıyor. Ayrıca Kasımpaşa'nın kadro bilgileri, maç istatistikleri ve rakip takım Trabzonspor'un kadro bilgilerinin yer aldığı maç günlüğünde maçlarından fotoğraflarda bulunuyor.

SICAK İÇECEK İKRAMI YAPILDI

Bu arada Kasımpaşa - Trabzonspor karşılaşması öncesinde ücretsiz olarak taraftarlara sıcak içecek ikramı büyük ilgi gördü.Kasımpaşa'nın, Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde ücretsiz olarak dağıtılan çay ve kahve ikramı taraftarları oldukça memnun etti. Dün hayatını kaybeden ve bugün toprağa verilen Müslüm Gürses'in eserleri başta olmak üzere statta müzik yayını da yapıldı.Ayrıca İstanbul Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı yararına stat çevresinde fındık satışı da yapıldı.