Şota: Haklı Bir Galibiyet Aldık

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Takımının kendi sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü hoca, "90 dakika boyunca istediklerimizi yaptık. Çok iyi top oynadık. Hakettiğimiz çok önemli bir galibiyet aldık. Yukarıya doğru adım atma konusunda çok iyi bir adım attık. Sezonu istediğimiz yerde tamamlamak istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin "Geçen hafta Fenerbahçe maçının ardından yapmış olduğunuz açıklamalar vardı. Emre Belözoğlu, disiplin kuruluna sevk edilmedi" demesi üzerine genç hoca, "Ben geçen haftayı unutmak istiyorum. Çok konuştuk geri gitmek istemiyorum. Bu galibiyette geçen haftayı unuttuğumuzu gösterdi. Futbolda maalesef böyle istemediğimiz olaylar oluyor. Geriyi konuşmak istemiyorum." diye konuştu.

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Şota, ligde zor günler geçiren Trabzonspor'un bu zorlukların üzerinden gelebileceğini sözlerine ekledi. Basın toplantısına katılan Adem Büyük ise "Kazandığımız için mutluyuz. Maçın zor geceğini biliyorduk. Geçen haftaki mağlubiyetle moral bozukluğu yaşamıştık. Bu hafta bunu aştık. Önümüz açık diye düşünüyorum." dedi.

Genç futbolcu, biraz daha performansını artırarak A Milli Takım forması giymek istediğini ifade etti.

Takımın golcü futbolcusu Uche de zor bir takıma karşı iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.