İzmir Süper Amatör Lig

İzmir Süper Amatör Lig B Grubu'nda 21. hafta karşılaşmasında Narlıdere Belediyespor’u deplasmanda 2-0 yenen Ödemiş Belediyespor, grup şampiyonluğunu garantiledi.

Play-off’lara şampiyon unvanıyla gitme başarısına erişen Ödemiş, aynı zamanda ikinci yarıda oynadığı 9. maçı da kazanmayı başardı. Şampiyonluğunu bitime bir hafta kala ilan eden ve en yakın rakibine 7 puan fark yapan Ödemişli futbolcular, aynı zamanda 9’da 9 yapmanın da gururunu yaşadılar. Karşılaşma için Ödemişli taraftarların otobüs organizasyonu yapmadıkları öğrenilirken, maça kendi imkanlarıyla gelen az sayıdaki taraftar Ödemişli futbolcuları tribüne çağırdı.

Büyük coşku ise soyunma odasında yaşandı. Maçı yöneticilerle birlikte izleyen Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin, futbolcular tarafından omuzlara alındı. Yöneticilerden Kadir Çolakoğlu, 9’da 9 yapıp şampiyonluğu garantileyen futbolculara prim vereceklerini açıklayınca coşku iyice arttı. Kırmızı-lacivertliler BAL’a yükselme sözü verdi.

Artık hedeflerinin play-off’larda oynayacakları 5 maç olduğunu dile getiren Başkan Keskin, “Bu ligde misafir olduğumuzu zaten performansımızla iyi şekilde gösterdik. Artık play-off’lara konsantre olup öncelikle Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeliyiz. Sonrasında Ödemiş’i layık olduğu 3. lige hazırlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA