Volkan Demirel: Ömür boyu Fenerbahçe'deyim

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, hakkında çıkan "mutsuz" iddialarına cevap verirken "Ömür boyu Fenerbahçe'deyim" dedi.

'Moralim bozuk değil. Uzun süredir hiç röportaj yapmıyorum, insanlar sadece sahadaki duruşumla ve halimle gördüğü için böyle düşünmüş olabilir. Röportaj yapmaya devam edeceğim, insanlar da gülen yüzümü görecek. Hiçbir zaman mutsuz değilim. İnsanlar, mutsuz olduğumu ve moralimin bozuk olduğunu düşünmüş olabilir.

Uzun bir aradan sonra, kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Akhisar'ın da durumu belli. Puana ihtiyaçları vardı. Sahaya çıktık ve kendimizden emin bir şekilde 2 gol attık, daha fazla da olabilirdi. Bu bir adaptasyon maçıydı. Kazandık, inşallah bu performansımızı sürdüreceğiz ve sezon sonunda nerede olacağımıza bakacağız.

Volkan'ın bir şeyi yok, kalecileri her yediği gol eleştirebilir. Hatalarım da var, her yenilen golden sonra bir ders çıkarmak lazım. Ben kendimi bildikten sonra kimin ne dediği beni ilgilendirmiyor. Hatalar olacak, önce de olmuştur. Bunlara takılmamak lazım. Ben elimden geleni yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim.

Benim için sözleşme, imzalı bir kağıt parçası. Ben gönülden Fenerbahçe'ye bağlıyım ömür boyu. Sıkıntı yok benim için '