Volkan Demirel: Benim İçin Sözleşme Sorun Olmaz

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Sarı-lacivertli kulüp ile arasındaki sözleşmenin problem olmayacağını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitimindeki basın toplantısına katılan tecrübeli kaleci, "Uzun bir aradan sonra, milli takımdan arasından sonraki maçlar her zaman önemlidir. Bugün skor olarak yarım sıfır olsun bizim olsun düşüncesi vardı. Farklı galibiyet veya farklı oyun bekleyenlerin düşüncesi olabilirdi. Kazandığımız için mutluyuz. İnşallah sezon sonuna kadar devam ettiririz. Sezon sonunda durumumuza göre bakar konuşur değerlendiririz." dedi.

Öte yandan A Milli Takım'ın Andorra ve Macaristan ile oynadığı maçlarda görev almaması içinse Volkan Demirel, "Milli Takım hocamızın kararıdır." diye cevapladı. Yıldız oyuncu, sezon sonu bitecek kontratı hakkında ise şunları dile getirdi: "Benim için sözleşme ve imzanın anlamı yok. Ben gönülden Fenerbahçeliyim. Benim için sözleşme sorun olmamıştır. Sözleşme önüme geldiğinde imzalarım."

PIERRE WEBO: KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇI KAZANDIK

Fenerbahçe'nin Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşısında ilk golünü atan Webo, "Kazanmamız gereken bir maçtı. 3 puan evimizde kaldı. Benim için de sakatlık sonrası güzel bir dönüş oldu. Mutluyum. Çok yakındım ve topun içeri düştüğünü gördüm açıkçası ama çok sert bir şuttu. O yüzden hakem için de komplike bir karardı." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Hakeme golü gördüyseniz neden itiraz etmediniz?" sorusuna golcü futbolcu, "Şut çok sertti biz gol olduğunu orada söylemeye çalıştık ama pozisyon çok hızlı gelişti." dedi.