Vodofone Evrenseki Cup’ta Heyecan Start Aldı

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan '4. Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası' başladı.

Manavgat Aslan Zeki Demirci Emirhan Spor Kompleksinde gerçekleşen '4. Uluslar arası Vodafone Evrenseki Kupası' kapsamında Chelsea, Milan, Bayern Münih, Villareal, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray takımlarının arasında yer aldığı 70 ekibin 13 ve 15 yaş altı altyapı takımları mücadele edecek.

Turnuva kapsamında Galatasaray futbolcusu Didier Drogba'nın oğlu Isaac Drogba'nın da forma giydiği U-13 kategorisinde Chelsea ile Biebrich 02 takımı karşılaştı. Chelsea'nın 2-0 kazandığı maç öncesi Isaac Drogba'ya gazeteciler ve maçı izlemeye gelenler tarafından ilgi gösterildi. Isaac Drogba yedek başladığı maçın son 2 dakikasında görev aldı. Isaac Drogba takımının ikinci maçı olan Ankaraspor karşılaşmasında da oyuna ikinci yarıda dahil oldu. Maç Chelsea’nın 3-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Chelsea’nın, Biebrich 02 ve Ankaraspor maçlarını turnuva kapsamında Türkiye'ye gelen Türkiye Milli Futbol Takımı Eski Teknik Direktörü Sepp Piontek'de izledi. Turnuvada Isaac Drogba'nın takımı Chelsea favori olarak gösteriliyor.

Turnuvanın bir başka iddialı takımı Milan ise ilk maçında Berlin Türkiyemspor’u 5-0, ikinci maçında ise Eskişehirspor’u 4-0 mağlup etti.

2 Nisan Salı günü U-13 kategorisinde All-Star maçı oynanacak turnuvanın 4 Nisan'da düzenlenecek final maçları ve ödül töreniyle sona ereceği bildirildi.

Kaynak: İHA