Trabzon 'Fırtına'yı kopardı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, 3 maçtır 3 puan hasreti çeken Trabzonspor, evinde ağırladığı Medikal Park Antalyaspor'u Henrique'nin 2 asistle oynadığı maçta 2-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor evinde Medikal Park Antalyaspor ile karşılaştı. Ateş hattına yaklaşmak istemeyen Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı iki yarıda attığı goller ile 2-0 kazandı.

Son dönemde başarısız bir görüntü çizen bordo-mavililere galibiyeti getiren golleri uzun süre sonra ilk 11'de şans bulan Volkan Şen, Paulo Henrique'nin pasında 27. dakikada ve bir süredir kulübeye hapsolduktan sonra bu maçta 82. dakikada şans bulan Yasin Öztekin yine Henrique'nin asistinde 83. dakikada kaydetti.

Bu galibiyetin ardından derin bir nefes alan Karadeniz Fırtınası puanını 34 yaptı ve 12. sıraya yükseldi. Üst sıralara tutunma savaşı veren MP Antalyaspor ise 37 puan ile 7. sırada kalarak Avrupa Kupaları'na katılma yarışında yara aldı.

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacakken, Antalyaspor ise evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek.

TRABZONSPOR HIZLI BAŞLADI!

Trabzonspor maçın henüz 4. dakikasında gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Halil'in ara pasına Volkan Şen'in vuruşu, kaleci Hakan Arıkan'ın yanından geçti ve direği sıyırarak auta gitti.

Bu dakikadan sonra da ataklarını sürdüren Kafkas'ın öğrencileri aradığı golü 27. dakikada buldu. Bu sezon başında kendisine verilen şansları iyi değerlendiremedikten sonra futbola hasret kalan Volkan Şen, yakaladığı pozisyonu iyi değerlendirdi.

VOLKAN ŞEN GERİ DÖNDÜ!

Alanzinho, ceza sahası ön çizgisindeki arkadaşı Paulo Henrique'yi gödü ve o da bekletmeden ara pasını sağ çaprazdan ceza sahasına hareketlenen arkadaşı Volkan'a gönderdi. Volkan müsait pozisyonda bir vuruş yaptı ve Hakan Arıkan'ın son müdahalesi golü engelleyemedi.

Trabzonspor bu golle üstünlüğü yakaladı ve ilk yarı da tek golle bordo-mavililerin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA DA GÖRÜNTÜ DEĞİŞMEDİ
İlk yarıda iyi bir görüntü ortaya koyan Trabzonspor, ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürdü. Antalyaspor'u yaptığı baskı ile rahatsız eden bordo-mavililer, 83. dakikada bulduğu gol ile de rahatladı.

82. dakikada golü atan Volkan Şen'in yerine oyuna dahil olan Yasin, Trabzonspor'u 2 farklı öne geçiren sayıyı kaydetti. İlk golde asisti yapan Paulo Henrique sol çaprazda buluştuğu topu iki rakibinden sıyrıldıktan sonra soldaki Yasin'e gönderdi. Oyuna girdikten sonra topla ilk kez buluşan Yasin de tek vuruşla ağları buldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.