Raul Cuper: Son 10 Dakika Çok Kötü Oynadık

Sivasspor – Orduspor maçının ardından konuşan Orduspor Teknik Direktörü Hector Raul Cuper takımının 70 dakika çok iyi futbol oynadığını, çok kötü oynadıkları son 10 dakika ise Sivasspor’un kazanmasını bildiğini ifade etti.

Hafta için hava toplarını çalışmalarına rağmen ilk golün duran toptan geldiğini söyleyen Cuper, kötü oynadıkları dakikaların 3 puan alma hevesinden kaynaklandığını belirtti.

İstifa edip etmeyeceğiyle ilgili bir soruya karşılık Cuper, geçen maçtan Sonra yönetimle konuştuğunu belirterek, ”Başkana istifa etmem gerekirse, istifam masamda. Başkan, birlikte çalışmamız gerektiğini düşünüyor. Ama çekilmem gerekirse, takımın iyiliği için çekilirim” diye konuştu.

Ordusporlu Torres ve Agustin ise yenilgiyi hak edecek bir maç oynamadıklarını söylediler.
Sivassporlu Hakan Arslan, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, bundan Sonraki hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Sivassporlu Erhan Güven ise bütün konsantreleri Orduspor maçına verdiklerini belirterek, zor bir maç olduğunu, çok iyi mücadele ettiklerini ve maçı Sonuna kadar bırakmadıklarını ifade etti.

Rıcardo Pedriel Suarez ise her iki takımı içinde çok önemli bir karşılaşma olduğunu, 3 puan için sahada olduklarını belirterek, yüreklice çok iyi savaştıklarını ve maçı kazandıklarını söyledi.