Mehmet Özdilek: Çok Kolay Mağlup Olduk

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor’a çok kolay mağlup olduklarını söyledi.

Özdilek, 2-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, müsabakanın beklediklerinden daha yumuşak geçtiğini belirterek, “Özellikle ilk devre maç çok ortadayken, iki takımında birbirine üstün olmadığı anda kalemizde basit bir gol gördük. İkinci yarıda rakibi kendi sahasına hapsedip daha etki olmaya çalıştık. İlk bölümlerde de bunda etkili olduk ama pozisyonları değerlendirmede sıkıntı yaşadık. Son vuruşlarda beceriksizliğimiz vardı. Sonrasında da rakip ikinci golü buldu.” dedi.

Son haftalardaki en büyük sıkıntılarının kolay gol yemek olduğunu kaydeden Özdilek, “Biran önce buna bir çare bulmamız gerekiyor. Özellikle güçlü yanlarımızı yeniden ortaya çıkartarak o tarafa ağırlık vermeye çalışacağız. Bugün çok kolay mağlup olduk.” ifadelerini kullandı. Futbolculardan Uğur İnceman da erken yedikleri golün kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirtti.

Gol pozisyonuna girme konusunda sıkıntı yaşadıklarını anlatan Uğur, galibiyetten dolayı Trabzonspor’u kutladı.Musa Nizam ise Trabzon’a galibiyet için geldiklerini belirterek, “Trabzonspor bizden daha iyi oynadı, onları tebrik ediyorum. Bizim de biraz önce toparlanıp eski Antalyaspor’u göstereceğimizin sözü veriyorum.” ifadelerini kullandı.