Kula Belediyespor 2. Lig Yolunda

Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 2. Lig’e yükselme grup maçlarına uğurlandı.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın uğurlama töreninde yaptığı açıklamada “Kula Belediyesi Voleybol Takımı 2 Lig’e yükselme grup maçı için Tokat’a gidiyor. Tabii 2 yıl önce bir takımız oldu. Geldiği nokta Kula ve Kulalılar için ve takımımız için çok büyük bir başarıdır. Diliyoruz ki bu azim bu karar oyuncularımızın hepsi motive olmuştur. İnşallah 2 lig bizim için hayal değil 2 nci ligde başarılı olacağımıza ben inanıyorum. Tüm oyuncularımı kutluyorum inşallah şansları bol olsun. Hocamı kutluyorum ama voleybol takımımızın bu yerlere gelmesinde Mehmet bey ve yönetimin çok büyük bir katkısı vardır. Ben şahsım adına Kula adına kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah iyi haberler ile gelsinler. Tüm kulayı da sevindirsinler bizleri de sevindirsinler” dedi.

Kula Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Yavaş ise “Bu mücadeleye sağ olsun başkanımız ve Kula halkı arkamızdaydı devamlı bize destek verdiler bizde ellimizden geldiği kadar oyuncular ve yönetim olarak mücadelemize devam ettik ve bugünlere kadar geldik inşallah 2 lig grubunda başarıya ulaşacağız ve 2 lige çıkacağız. Amacımız 2 lig de başarılı olmak biz grup maçlarında centilmence mücadelemizi yapacağız puanlarımızı alacağız ve Kulayı hak ettiği yere getireceğiz. Başkanıma ve Kula halkına bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum inşallah oyuncularımız emeklerini ortaya koyacaklar ve başarıya ulaşacaklar” diye konuştu.

Kula Belediye spor Teknik Direktörü Mehmet Eroğul ise “Zorlu bir lig geçirdik ilk dört takım hep kafa kafaya maç yaptık ama sıyrıldık. Oyuncularımın bu gayretlerinden dolayı ben çok teşekkür ediyorum. Başkanımız Selim Aşkın ve Mehmet Yavaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kula Belediyesi önünden Tokat’a gidecek olan takımın uğurlanma törenine Ak Parti MYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kıd. Üsteğmen Erkan Enginar, Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Gülmez, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve çok sayıda sporsever katılırken, Tokat’a gidecek olan takıma başarılar dilediler.

Tokat’a Kafile başkanı Abdi Atatoprak. Basın sözcüsü Hasan Yiğen Ve Özgüven Turizm ve Taşımacılık adına Tarık Atak ve sporcular Tokat’a gitti .

Kaynak: İHA