Hikmet Karaman: Avrupa Kupalarına Katılacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımının Kasımpaşa'ya yenilerek büyük bir avantaj kaybettiğini fakat takımının Avrupa kupalarına yüzde yüz katılacağını söyledi.

Takımının deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olduğu karşılaşma Sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, takımının mutlaka Avrupa kupalarına katılacağını iddia ederek, şunları kaydetti:"Son derece önemli bir maçtı. Her iki takım açısından kazanılması gereken bir mücadeleydi. İlk 45 dakikada çok net pozisyonları bulan bizdik fakat bunları harcadık. Yediğimiz golde hatalar bizimdi. İkinci yarıda oyunu riske ettik gol atmayı düşündük. Oyunu ilk 45 dakikada bitirmemiz gerekiyordu. Bu maçı kazansak yukarı doğru yol alabecektik. Bir avantaj yitirdik. Ancak Bursaspor yüzde yüz Avrupa Kupaları'na katılacaktır. Artık Beşiktaş ile kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşma büyük önem kazandı. O maçı kazanmamız gerekiyor. Bundan Sonra biz kazanıp rakiplerin ne yapacağını bekleyceğiz. Ama bu takım Avrupa'ya gidecektir."

Öte yandan maç bitimi ile saha içinde kaleci Harun'un yaşadığı olaylar hakkında tecrübeli hoca, "Maç Sonrasında kalecimiz Harun'a birşeyler atıldı. Harun yere düştü. Birisi onun üzerine geldi. Sahalarda görmemiz gereken şeyler yaşandı. Harun üzerine çullananlar olunca o da savunmak için hamleler yapmıştır." diye konuştu.

Karşılaşma Sonrasındaki basın toplantısına katılan Musa da "İlk yarı pozisyonlara giren bizdik. Oyunu biz oynadık, pozisyona biz girdik. Rakip bir kere geldi onda da golü attılar. Galibiyetle ayrılsaydık iyi bir avantaj yakalayabilirdik. İnşallah Beşiktaş maçını kazanıp tekrar çıkışa geçmek istiyoruz." dedi.

Basın toplantısında yer alan Şener ise "Rakibimize ilk maçta yenilmiştik ama olmadı. Beşiktaş maçını kazanmamız gerekiyor. Kalan 7 maçtan en iyi Sonuçla ayrılıp Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz." diye konuştu.