Futbol Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, sahalarında 2-1 kazandıkları Manisaspor maçına ilişkin, ''Maçın başından sonuna kadar 3 puana yakın taraf bizdik'' dedi.

Durmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bir an önce alt sıralardan kurtulmak istediklerini söyledi.

Manisaspor'un güçlü bir takım olduğunu bildiklerini ve rakiplerine saygı duyduklarını belirten Durmuş, şöyle konuştu:

''Bizim de kalitemiz ortada. Hücum kalitemiz ve agresif oyunumuzla özellikle iç sahada iyiyiz. Düşme potasındaki rakiplerimizin kazanması üzerimizde biraz stres yaptı ama istekli ve arzulu oyunumuzu bırakmadık. Öne geçmemize rağmen yediğimiz gol motivasyonumuzu bozdu. Rakibin 10 kişi kalmasının ardından yine istekli ve arzulu oyunumuzu sürdürdük. Maçın başından sonuna kadar 3 puana yakın taraf bizdik. Çok pozisyon bulduk. Hem savunmada hem hücumda kazanmak için istekli olan taraf bizdik.''

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise 1-1 eşitliği sağladıktan sonra özellikle 2. yarı iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, ''Mücadelemiz daha çok top kazanma şeklinde oldu. 10 kişi kalmamız gücümüzü biraz azalttı. Topa daha çok hakim olabilirdik, tabii ki uzun süre 10 kişi oynamak kolay değil. Bir an önce toparlanmamız lazım. Ligin bitmesine 6 hafta var. Önümüzdeki hafta 3 puan almaktan başka çaremiz yok'' diye konuştu.

Muhabir: İlyas Gün / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA