Bisiklet Tutkunları Tralleis Yarışlarında Buluştu

Bisiklet Federasyonu Aydın İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Tralleis Dağ Bisiklet Yarışları’ bisiklet sporu severleri Aydın’da buluşturdu.

Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği’nin 2013 yılı faaliyet programında yer alan Tralleis Dağ Bisiklet Yarışları, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde toplam 43 sporcunun katılımı ile bugün yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ın verdiği startla başlayan yarış, 9.2 kilometrelik parkur şeklinde Atatürk Spor Salonu önünden başlayarak Batı Gazi Bulvarı, Kemer Meydanı güzergahında devam ederek Topyatağı mevkisindeki bitiş noktasında sona erdi.

Tralleis Dağ Bisiklet Yarışları’nda dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Aras, Gençlik Spor Kulübü Başkanı Bedir Toptaş, Bisiklet İl Temsilcisi Cayram Kurşunel ve Aydın’ın emektar bisikletçisi Sacit İncekara tarafından verildi.

Tralleis Dağ Bisiklet Yarışları sonunda genel sıralama şu şekilde oluştu: Gençler Kategorisi’nde Hilmi Arslanoğlu, Nuri Yılmaz ve Deniz Karataş. Büyükler Kategorisi’nde Bayram Karayılan, Eyüp Helvacı ve Serhat Aktaş. Bayanlar Kategorisi’nde Kübra Aydoğan, Hümeyra Yılmaz ve Emel Narin. Master A Kategorisi’nde İ.Hakkı Kuru, Yaren Önür ve Serkant Bayram. Master B Kategorisi’nde Adem Koca, Uğur Köse ve Selami Solak .

Kaynak: İHA