Ünal Aysal: Galatasaray İçin Hiçbir Hedef Büyük Değil

Galatasaray Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda kapanış konuşmasında sorulara cevap veren başkan Ünal Aysal, Galatasaray için hiçbir hedefin büyük olmadığını gördüğünü söyledi.

Aysal, "Galatasaray için hiçbir hedefin büyük olduğunu düşünmüyorum. Büyük bir camiayız her şeyi yapabiliriz, her şeyi yapacağız." diyerek şöyle konuştu:"Aslında bugün başarılı bir toplantı geçirdik. Eleştiriler bizi zenginleştiriyor. Burada konuşulan hiçbir şey havada kalmayacak hepsi incelenecek. Biz bir sermaye artışı ve hisse satımı yaptık. Hepsi bellidir. Mayıs 2011'de kasamız '0' dı. Birçok branşımız var ben bunları nasıl besleyecektim."Ünal Aysal kendisi hakkında yapılan eleştirilere de cevap vererek, "Benim şansım Galatasaray'a Başkan olmam ise doğrudur. Madem bu kadar herşey kolaydı ve şanstı neden bazı kişilerin içinde bulunduğu yönetim bizi borçla başbaşa bıraktı." diye konuştu.

RİVA VE MECİDİYEKÖY SATILMAYACAK

Başkan Ünal Aysal, Riva ve Mecidiyeköy'deki araziler içinde açıklamada bulunarak, "Bana Mecidiyeköy ve Riva'yı satabilme yetkisi verdiniz. Fakat ben cimri davrandım ve satmadım. Sermaye artışına giderek de para sorununu karşıladım. Kim olsa aynısını yapardı. Buradan gelen para Galatasaray için harcandı. Kimse merak etmesin en iyi şekilde hesaplanarak harcandı. Riva'yı satmayacağız. Bugün orayı satmak çok büyük yanlış olur. Bunun da kayıtlara geçmesini istiyorum. Orası 3. köprü geçiş güzargahında ve değerinin 5 katına kadar artış olacak." dedi.

Öte yandan yapılan oylamada kulüp Mali yönden ve idari yönden ibra edilirken 2013 bütçesi de kabul edildi.