Oğuz Çetin: En Vasat Oyunu Oynadık

PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin, 1-0 yenildikleri Karşıyaka maçına ilişkin , "Bu güne kadar oynadığımız oyunların içinde en vasatını oynadık.

" dedi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, Karşıyaka'ya kendi sahasında 1-0 yenildi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Oğuz Çetin şimdiye kadar ki en kötü oyunlarını oynadıklarını belirterek, "Kendi sahamızda her yaptığımız basın toplantısında karşınıza daha güleryüzlü puan almış bir hoca olarak çıkmış isterdik. Bu güne kadar oynadığımız oyunların içinde en vasatını oynadık. Maçın başlaması itibari ile oyunun zor olduğu ortaya çıktı. Hoca olarak takımın direncini arttırmak oyunda tutabilmek için gerekli hamleleri yapıyorum. İstediğime ulaşamadım. Böylesine zorlu maçlarda gol yemek ve 1-0 geriye düşmenin telafisi çok zor." diye konuştu.

Karşıyaka Teknik Direktör Cihat Arslan ise maçın ardından yaptığı açıklamada şunlara değindi: "Çok zor bir maçtı. İki takımında hedefleri vardı. Bizim farklı hedeflerimiz de mağlup olsaydık sıkıntılı hale gelebilirdi. Kazandığımızda da ilk 6 mücadelesine girebilirdik. İyi hazırlanmış çocuklar demek ki. Çok olgun oynadık diye düşünüyorum. Belli başlı dönemlerde sıkıntıları çok fazla yaşamadık. Sadece panik yaptığımız zamanlarda sıkıntı yaşıyorduk. Bu gün deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Çok büyük sıkıntılarla ayakta kalmaya devam ediyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Boluspor iyi bir ekip ve takım. Sonuna kadar başarılar diliyorum."