Hamit Altıntop: İlk Hedefimiz Ligde Şampiyon Olmak

Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, İstanbul BBSK karşısında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “İlk hedefimiz ligde şampiyon olmak.

” dedi.

İstanbul BBSK’yi 2 – 0 yenen Galatasaray’da futbolculardan Hamit Altıntop, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Türk Telekom Arena’da oynadıkları her maçta favori olduklarını söyledi.

Altıntop, “İlk yarı bunu sahaya iyi yansıttık. İlk yarının performansıyla da maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. İkinci yarı kontrollü oynadık. İstediğimiz bir maçtı 3 puanı aldığımız için mutluyuz. İlk hedefimiz ligde şampiyon olmak.” şeklinde konuştu.

Fildişi Sahilli futbolcu Eboue de kendileri için çok önemli bir maçı kazandıklarını dile getirerek, “Çok önemli bir 3 puan oldu. Takımımızın çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum. Şimdi dinleneceğiz ve ardından da Real Madrid maçını düşüneceğiz.” ifadelerini kullandı. Afrika Kupası’nın ardından performansında yaşanan dalgalanmayla ilgili bir soruya Eboue, şu cevabı verdi: “Öncelikle tanrıya teşekkür etmek istiyorum ardından da takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bazı insanlar futbolu kolay sanıyor. Ama sanıldığı kadar kolay değil. Her zaman söylediğim bir şey var. Benim de bir performansım var takımımın da bir performansı var. Bugün takım da ben de iyi performans ortaya koyduk. Demin de belirttiğim gibi İstanbul BBSK karşısında olmazsa olmaz 3 puanı aldık mutluyuz.”