Ali Dürüst: Real Madrid Karşılaşmasından Avantajlı Bir Skorla Dönmek İstiyoruz

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacakları Real Madrid karşılaşmasından avantajlı bir skor ile dönmek istediklerini söyledi.

İstanbul BBSK'yı kendi evlerinde 2 - 0 yendikleri karşılaşma Sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Milli maç Sonrası oynanan karşılaşmaların zor olduğunu belirtti.

Dürüst, "Dolayısıyla bu maçta zordu ama bizim oyuncularımız zoru kolay hale getirdiler. Skor daha da farklı olabilirdi ve artık her maç birer final. Çarşamba günü önemli bir karşılaşmaya çıkacağız bundan Sonra ona bakacağız." dedi.

Başkan Ali Dürüst, Burak Yılmaz'ın transfer olup olmayacağı ile ilgili bir soruya, "Burak Yılmaz Galatasaray'a gelmeden öncede gol atan bir oyuncuydu ama Galatasaray'a geldikten Sonrada Avrupa'da da gol atmaya başladı.

Burak şuan Galatasaray'ın oyuncusu ve her hangi gelen bir teklif yok ve onunda gitmeye niyeti yok. Şuan ki tek düşündüğümüz ligde şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura geçmek." diye cevap verdi.Zemin konusuna da değinen Ali Dürüst baharın gelmesi ve havaların düzelmesi ile birlikte bitkilerin yeşermesi daha rahat olduğunu ifade ederek zemin konusu yakından takip ettiklerini söyledi.

Dürüst, "İnşallah bir sıkıntı olmadan hem İçel İdman Yurdu maçını hem de Real Madrid maçını zemin sorunu olmadan geçeceğiz." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Dürüst, "Son sekize kalmış takımların arasında en iyi olanı ile oynayacağız. Deplasmanda oynayacağız ve mühim olan o şovun içerisinde olup en iyi yeri almak. Sonuçta iki ayaklı bir maç ve ilk ayağında avantajlı bir skorla inşallah buraya döneriz." ifadelerini kullandı.