Shota Arveladze: 3 Puan İçin Savaşacağız

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, oyuncular Barış Başdaş ve Halil Çolak Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde statta dağıtılacak olan "Maç Günlüğü" kitapçığına açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Shota Arveladze, Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde dağıtılacak olan "Maç Günlüğü" kitapçığına yaptığı açıklamada, 3 puan için savaşacaklarını söyledi.

Shota Arveladze, Trabzonspor'un Son derece kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğuna değinerek, "Yeni hocaları Tolunay Kafkas ile yeni bir oluşum içerisine girdiler. Aynı zamanda Süper Lig takımlarını yakından tanıyan başarılı bir teknik adam. Zor bir maç bekliyoruz. Kendi taraftarımız önünde 3 puan alma amacıyla sahada olacağız. Cezalı oyuncuların olması ve sakat oyuncuların olması bizi zorluyor fakat sahaya çıkıp 3 puan için savaşacağız." diye konuştu.

BARIŞ: HERKES ELİNDEN GELENİ YAPACAK
Kasımpaşa'nın genç oyuncusu Barış Başdaş, Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşmanın kendile için çok önemli olduğunu belirterek, takım içinde herkesin elinden geleni yapacağını söyledi.

Barış Başdaş, çok zor bir maç geçeceğinin bilincinde olduklarını vurgulayarak, "Bu maça iyi hazırlandık. Kendi taraftarımız önünde oynadığımız için avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Umarım iyi bir oyunla 3 puan alırız. Takımda eksikler var ama hocamızın da dediği gibi bu takımda yedek oyuncu yoktur. Bu maçta herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum." dedi.

Kasımpaşa'nın bir diğer genç oyuncusu Halil Çolak ise, "Taraftarımızın desteği ile 3 puanı alacağız." dedi.

Halil Çolak, Trabzonspor maçının kendileri için çok önemli bir maç olduğunu hatırlatarak, "Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz puanı bu maçta telafi etmek istiyoruz. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Zaten her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Kendi evimizde taraftarımızın da desteği ile 3 puan alıp yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.