Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş’ı Devirdi

Beko Basketbol Ligi’nde günün son maçı Gaziantep’te oynanırken Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş’ı 76-66’lık skorla devirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Cem Akdağ, bireysel farklılarla oyuncularının çok iyi bir mücadele verdiğini belirterek galibiyeti elde ettiklerini söyledi.

Akdağ, kendileri için çok önemli olan bir galibiyeti aldıklarını belirterek, “Bizim için çok değerli bir galibiyet aldık. Bildiğiniz gibi takımlar 6 takım halinde oluyorlar. Beşiktaş da olmak üzere 6 takım altında kalan diğer 10 tane takım hepsi birbirini yenebilecek güçteler. Maçlarımız hep Son saniye sayılarıyla bitiyor. Yeni gelen oyuncumuz, oyunlarımızı bilmediğinden dolayı Dorsey’in de 4 faul almasıyla çok ciddi bir farkı kapattılar. Ama daha Sonra bireysel farklılarla oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler. Herkes çok iyi mücadele verdi. Bundan Sonra bütün maçları kazanmak için oynayacağız” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Mesut ise kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Konum itibariyle hedefimiz olan bir maç değildi. Beşiktaş yaralı kartaldı. Biz onların zayıf yanlarını iyi değerlendirdik, onlara özellikle çok iyi müdafaa yaptık. Böylelikle İki maç üst üste kazanmış olduk. Önümüzde daha çok maç var bu şekilde oynamaya devam edersek birkaç takımı daha yaralayacağımızı düşünüyorum” dedi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter, kötü oynadıklarını ifade ederek, “Çok kötü oynadığımız bir maç, yapacağımız hiç bir şey yok. Uzun zamandır yapmak istediğimizi yapamıyoruz. Özellikle 3’cu periyodu çok kötü oynadık. Bu oyunu kaybettik” dedi.

Beşiktaşlı Vidmar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u tebrik ederek, “Rakibimiz çok iyi oynadı ve özellikle 3 sayılık atışlarda çok başarılıydılar. Biz geriden geldik, takip ettik, çeşitli rotasyonlar yaptık fakat istediğimiz gibi olmadı” diye konuştu.

Kaynak: İHA