Karaman: Fenerbahçe Maçı İçin Joker Oldu

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Sivasspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Önemli bir üç puandı, oyuncularımızı kutluyorum.Önümüzde çok önemli Fenerbahçe maçı var. Bu maçı kazanıp joker almak istiyorduk." dedi.

Çok önemli bir galibiyet ve üç puan aldıklarını belirten Karaman, "Maçtan önce gerek küme düşme potasındaki takımların aldığı sonuçlar ve ilk 6'yı kovalayan takımlarında aldığı sonuçları gördük. Bir anda maçtan önce 7. sıraya düştük. Sivas kaybettiği an alttaki takımlara yaklaşacak. Böyle bir maça başladık. Oyunun ilk yarısı pozisyonlarımız var. İkinci yarı Battalla, oyun zekasını kullanarak bir gol attı. Önemli bir üç puandı, oyuncularımızı kutluyorum. Önümüzde çok önemli Fenerbahçe maçı var. Bu maçı kazanıp joker almak istiyorduk. Beşiktaş-Fenerbahçe maçının sonucu da bizim açımızdan önemli olacak." diye konuştu.

"PİNTO BİR MAÇTA PATLAMA YAPACAK"
Maçın hemen başında kazanılan penaltıyı kaçıran ve bu yüzden de ıslıklanan Pinto'yla ilgili bir soruyu da cevaplayan Karaman, şunları söyledi:"Pinto'yu arkadaşları da destekliyor. Batalla, Belluschi, üçü de aynı dili konuşuyor. Penaltıyı kaçırdı, 30. dakikada oyundan alıp demoralize etmek istemedim. İkinci yarı çift santrafor olarak devam etmeyi de düşündüm ama oyundan çok düşmüştü. Bizim hepsine ihtiyacımız var. Sestak, Vederson uzun zamandır sakat olan oyuncular. Ama Pinto açısından, golden sonra Batalla'yı çağırıp golü onunla kutlamasını istedim. Ben Pinto'nun bir maçta patlama yapacağına inanıyorum."