Fenerbahçe'yi Yenen Beşiktaşlı Futbolcular Çok Mutlu

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Beşiktaşlı futbolcularda büyük sevinç yaşanırken Fenerbahçeli futbolcularda üzüntü hakim oldu.

Karşılaşmanın çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kaptan İbrahim Toraman, "Bu derbi çok anlam ifade ediyordu. Taraftarın maç öncesinde büyük coşkusu çok güzel atmosfer oluşturdu. Oyuna rakip bizden iyi başladı.

Golde buldular. Daha sonrasında morallendiler. İlk yarının sonlarına doğru biz iyiydik. İkinci yarı fizik olarak rakip düştü. Bizde istediğimiz arzu ettiğimiz galibiyeti son dakikada attığımız golle kazandığımız için mutluyuz." diye konuştu.

İbrahim Toraman, genellikle son dakikada yedikleri gollerle galibiyetleri kaçırdıklarını hatırlatarak, "Biz genelde son dakikalarda goller yiyorduk. Bu akşam son dakika golü ile kazanmasını bildik. Bu bizim şansımızın döndüğüdür. Eğer son dakikalarda golleri yiyip puanları kaybetmesek liderdik. Bu galibiyet bizim için büyük moral olacaktır. Takıma büyük hava katacaktır. Önemli olan bu havayı devam ettirebilmektir." Yıldız futbolcu, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maçları nedeniyle bir avantajlı olduklarını ve sezon sonunda ligi istedikleri yerde bitireceklerini ifade etti.

Medya mensuplarına açıklamalarda bulunan Sivok ise "Bu derbinin çok özel olduğunu biliyorduk. Maçtan önce taraftarların stada gelişleri bu maçın özel anlamı olduğunu gösteriyordu. Son saniyede de golü bulup yendiğimiz için mutluyum. Şampiyonluk için konuşmak çok erken. Bu takıma güvenmek gerekiyor. Uzun vadede bu takım büyük işler başaracaktır." Orta saha oyunculardan Veli Kavlak da kötü başladıkları karşılaşmayı iyi sonlandırdıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

FENERBAHÇE KAFİLESİNDE ÜZÜNTÜ HAKİM

Öte yandan derbi maçını kaybederek şampiyonluk yarışında çok önemli üç puan bırakan Fenerbahçeli futbolcularda maç sonunda üzüntü hakimdi. Sarı-lacivertli futbolcular, medya mensuplarına açıklama yapmadan takım otobüsüne binerken futbolcuların morallerin çok bozuk olduğu gözlendi .