Dilmen şampiyonu şimdiden açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yorumlayan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın büyük ihtimalle şampiyon olacağını belirtti.

NTV'de yayınlanan 'Yüzde 100 Futbol' programında Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yorumlayan Rıdvan Dilmen, Fernandes için 'Tam bir yıldız gibi oynadı ' dedi.

İkinci yarıda Emre'nin oyundan düştüğünü belirten Rıdvan Dilmen, 'Ben olsa Meireles yerine Emre'yi oyundan alırdım ' dedi.

Olcay'ın Son saniyede derslik bir gol attığını söyleyen Dilmen, 'Teknik adamın kararlarına karışmam ancak ben olsa Yobo'yu oynatırdım. Yobo yabancı kontenjanına takıldı. Bu sebebten dolayı Ziegler yerine Hasan Ali'yi oynatır ve Yobo'ya yer açardım ' dedi.

Galatasaray'ı yakalamanın zor olduğunu belirten Dilmen sözlerine şöyle devam etti;
Geçen sene de iyi gidiyorlardı bu sene de. Galatasaray ligi forse ediyor. Şuankli puan durumuna gore arada 2-3 puan fark olsaydı, Fenerbahçe Son golü yemezdi. Arada fark olmasaydı Fenerbahçe ailece hücuma gitmezdi... '

'Lig şampiyonluğu için yüzde 70 'lerde Galatasaray 'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Yüzde 15-15 'de Fenerbahçe ve Beşiktaş 'ın şanslarını görüyorum. Gerçekci olmak lazım, Fenerbahçe ve Beşiktaş Şampiyonlar Ligi mücadelesi verir. Ayıp olmasın diye yüzde 70 diyorum yoksa yüzde 100 Galatasaray diyeceğim... '