Bucaspor - Ankaragücü Maçının Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Ankaragücü karşısında sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunu hissetiklerini söyledi.

Karafırtınalar, maç Sonrası düzenlenen basın toplantısında, “Sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunu çok hissettik. 2 puanı şanssız bir şekilde kaybettik. Fakat 2 puandan daha önemlisi oyundan sakatlanarak çıkan kaptanımız Zafer Çevik’i kaybettik. Kendisi sezonu kapattı. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Alttan veya üstten takımla oynamışsın fark etmiyor. Her maç oldukça zor geçiyor. Bize göre Son haftaya kadar Play-off mücadelesi sürecek. Bundan Sonra ilk 6 yarışında puan kaybı yapmak istemiyoruz" dedi.

Bucasporlu oyuncu Mehmet İncebacak, “1 hafta boyunca arkadaşlarımız arasında rakibimizi küçümseyemeyeceğimizi söyledik. İlk yarı rüzgara karşı iyi pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Ankaragücü 10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele etti. 2 puanı kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.

Oyuncu Hasan Kaşıkara, “Takım olarak zor bir maç olacağını biliyorduk. Rüzgar ve saha zemini oyunumuzu etkiledi. Rakip takım 10 kişi kalsa da direnci arttı. Çok değerli bir 2 puanı kaybettik” diye konuştu.

MKE ANKARAGÜCÜ CEPHESİ
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise, "Her iki takım açısından da iyi maç olduğunu düşünüyorum. Fakat 10 kişi kalmamıza rağmen ikinci yarı biz daha iyi oynadık. Son dakikada net gol pozisyonu değerlendirseydik buradan 3 puan ile ayrılabilirdik. Hakem bir oyuncumuza kırmıza kart göstermesine rağmen maçı iyi yönetti. Bucaspor’a gelecek maçlarında başarılar dilerim” dedi.

MKE Ankaragücülü oyuncu Serkan Şirin, “Buraya sadece 3 puan için gelmiştik. 10 kişi kalmamıza rağmen de iyi mücadele ettik. 1 puanı 10 kişiyle aldığımız içinde mutluyum” diye konuştu.

Oyuncu Gürkan Alver, “Bu takım düşmeyecektir daha lig bitmedi. TFF bizle uğraşmayı bıraksın. Her maç hakemler üzerimize oynamaya devam ediyor. Haksız şekilde kırmızı kartlar görüyoruz ve sahamız kapanıyor. Bucaspor’a karşı maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynayıp buna rağmen 1 puanı aldığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Kaynak: İHA