Bolu’da Maçın Ardından

PTT 1.Lig’de Boluspor ile Denizlispor arasında oynanan maçın ardından ev sahibi ekip zirveden uzaklaşmanın üzüntüsünü yaşarken, konuk takım ise 1 puana çok sevindi.

Soğuk havanın etkili olduğu karşılaşmanın ardından kaybettikleri iki puanın kendilerini zirveden uzaklaştırdığını söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, “Çok önemli bir maça çıktık. Zirveden uzak kalmamak adına mutlaka kazanmamız gerekiyordu. İki haftalık kötü Sonuçların ardından yine kötü bir Sonuç almak iyi olmadı. Bu puan kaybıyla belki ilk ikiden uzaklaştık ancak ilk 6 da kötü bir Sonuç değil. Her işi başaracak kişiler ben ve oyuncularımdır. Puan kaybettik ancak her şey bitmiş değil. Konyaspor maçıyla çıkış arayacağız” diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, 1 puan için oyuncularını kutladığını belirterek, “Türkiye’de Son zamanlarda mevsimler değişti. Soğuk havaya rağmen iyi mücadele ettik. Denizli’de bu kadar soğuk yok. Ancak burada oynadığımız futbolla soğuk havayı ısıttık. Geriye düştüğümüz maçta eşitliği sağladık ve 1 puan aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Boluspor takımı da bu ligin en kaliteli ekiplerinden bir tanesi. Onları da oyunlarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuk takımın tek golünü kaydeden Onur Alkan ise Son haftalarda iyi Sonuçlar alarak çıkışa geçtiklerini ifade etti.

Alkan, “Ben takıma alışma süreci geçirmedim. Çünkü burada çok iyi bir arkadaşlık var. Takım olarak zorlu bir deplasmanda iyi mücadele ettik. Geriye düştüğümüzde oyundan kopmadık ve Golü bulduk. İçeride iki maç oynayacağız. Çıkışımızın süreceğini düşünüyorum” dedi.

Boluspor’un yabancı oyuncusu Wilfried Dalmat ise zor olan bir şeyi yaptıklarını ifade ederek, “Maça çok iyi başladık. Sürekli rakip kalede tehlikeli ataklarımız oldu ve Gol aradık. Kartalspor yenilgisinden Sonra bu maç iç sahada çok önemliydi. Ancak ikinci yarıda golü bulduktan Sonra zoru başardık. Önce gol atıp arkasından gol yedik. Beklenmedik bir yenilgiydi. Önümüzdeki maçları kazanmalıyız” ifadelerini kullandı.

Kırmızı beyazlı takımda Aydın’a gol pasını veren Serge Djiehoua da karşılaşmayı şu sözlerle değerlendirdi; “Bugün istediğimiz Sonucu alamadık. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Son haftalarda çok puanlar kaybettik. Böyle olmasını istemezdik. İç sahada artık puan kaybetmememiz gerekiyor. Önümüzdeki maçlarda daha fazla puan kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Kaynak: İHA