Aykut Kocaman: Son Ana Kadar Şansımızı Sürdüreceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şampiyonluk yarışında matematiksel olarak son ana kadar yarışı sürdüreceklerini söyledi.

Takımının deplasmanda Beşiktaş'a 3-2 mağlup olduğu derbi maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Kocaman, lider ile aralarındaki puan farkının 7'ye çıkması ve şampiyonluk şanslarını şöyle değerlendirdi:

"Bu konuda hiçbir Fenerbahçeli'nin geri adım atmak gibi niyeti yoktur. Matematiksel Sonuç ortaya çıkana kadar yarışı sürdürecektir. Sözlerimizle ve davranışlarımızla Son maça kadar bu çabayı göstereceğiz." Derbi maçta her iki takımında maçı kazanabilecek bir oyun ortaya koyduğunu ifade eden tecrübeli hoca, "Her iki takımda kazanmak için mücadele etti. Bizde maçı kazanabilmek adına herşeyi yaptık. Yeteri kadar da pozisyona girdik. Bu pozisyonları değerlendiremedik. Son dakikada özellikle bu statüde hiç olmayacak bir hatayla maçı mağlup bitirdik." Öte yandan Sow'un attığı golün ofsayt verilmesi ve karşılaşmanın genç hakemi Mete Kalkavan içinse Kocaman, şunları ifade etti: "Mete Kalkavan genç hakem. Gelecekte çok iyi şeyler yapabileceğini gösteriyor. Bazı pozisyonlarda hatalar yapmış olabilir. Beşiktaş'ın duran toplardan etkili olduğunu ve kaptığı toplarla hızlı çıktığını biliyorduk. Herşey şahane giderken duran toptan beraberlik golü yedik. Oyun içinde hatalar oldu. Son dakikada cümbür cemaat gol atmaya giderken golü yedik. Hakem tabiki dolu tribünler altında baskı altında hissettim ancak daha büyük hatayı biz yaptık." Aykut Kocaman, futbolda her zaman geçerli olan 'Zor oyunu bozar" tabirinin Beşiktaş maçında gerçekleştiğini ifade etti.