Reto Ziegler: Lazio Çok Güçlü Bir Takım

Fenerbahçe’nin İsviçreli futbolcusu Reto Ziegler, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakipleri Lazio’nun çok güçlü bir takım olduğunu söyledi.

Fenerbahçe’nin İsviçreli futbolcusu Reto Ziegler ile Kamerunlu futbolcusu Pierre Webo, kulübün ‘hijyen’ sponsoru Sealed Air’ın İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen, 'Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri, Üreticileri & Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı’ndaki standını ziyaret etti.Organizasyonda şirketin yeni ürünlerini inceleyen Ziegler ve Webo, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Reto Ziegler, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakipleri Lazio’nun büyük bir kulüp olduğunu ve İtalya’da ilk 5 kulüp içinde yer aldığını dile getirdi.Ziegler, İtalya'da Sampdoria’nın formasını giydiği yıllarda Lazio maçlarının zor geçtiğini anlatarak, "Bizi yüksek seviyede bir maç bekliyor. Bir yandan Lazio maçını oynamayı heyecanla beklerken, bir yandan da Türkiye ligi devam ediyor. Öncelikle Akhisar Beliediyespor maçı ardından da oynayacağımız Lazio maçı hazırlıkları sürüyor.” ifadelerini kullandı.

PİERRE WEBO: PAZAR GÜNÜ OYNAMAYA HAZIRIM

Sarı – lacivertli kulübe geleli kısa bir süre olduğunu ifade eden Pier Webo, “Buna rağmen Fenerbahçe’nin ne kadar büyük olduğunu her geçen gün daha fazla görüyorum.” diye konuştu.

Uzun zamandır sakat olduğunu; ama artık iyileştiğini dile getiren Webo, pazar günü Akhisar Belediyespor karşısında forma giyebileceğini kaydetti.

Webo, bu yıl birden fazla kulvarda mücadele ettiklerini belirterek, “Öncelikle Akhisar Belediyespor maçına bakacağız. Ligde şampiyonluk Fenerbahçe için çok önemli. Bu maçı iyi bir şekilde geri bıraktıktan sonra Lazio maçı için hazırlıklarımıza başlayacağız.” değerlendirmesinde bulundu.