Öztürk: 'Şirketleştik İsteyen Hisse Alabilir'

Sanica Boru Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, kulübün şirketleştiğini ve isteyenlerin hisse alabileceğini söyledi.

Kulüp binasında düzenlenen toplantıya Elazığ Valisi Muammer Erol, Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ile çok sayıda yönetici katıldı

Toplantıda konuşan Sanica Boru Elazığspor Kulüp Başkan Selçuk Öztürk, Elazığspor’un şirketleştiğini hatırlatarak, amaçlarının ekonomik olarak kulübü rahatlatmak olduğunu ifade etti

Öztürk, "Elazığspor bu ilin markasıdır" diyerek, "Herkes gelip bu markadan faydalansın. Elazığspor’u sahip çıkalım. Bu işi ciddiye alıp biran önce isteyenler gelip hisse alsın. Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak için buna ihtiyacımız var. Şehrime ekonomik katkı sağlayan Elazığsporumuzu diri tutalım. Belirtilen hisse miktarı 50 milyon lira oldu. Bir pay 5 bin lira olarak belirlendi. Bir kişi maksimum yüzde 10 hisse alabilecek. Pay senedi alan birinin asla parası kayıp olmayacaktır. Takım ligde kaldıkça hisse alanın parası değerlenecektir. UEFA kriterlerine ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Şuan da da bu kriterleri yakaladık. Valimiz ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

Elazığ Valisi Muammer Erol ise, şirketleşme kararının hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Mali sıkıntıların aşılması için şirketleşme yoluna girdik bu yolda önemli avantaj yakaladık. Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak ve yeni hedeflere yönelmek adına büyük bir adım attık. Kulüp başkanımıza ve yöneticilere bu katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Beklentimiz Elazığlının neye gücü yetiyorsa gücünün yettiği kadar başarıya destek olmalarını istiyoruz. İnşallah Elazığsporumuz, Elazığ'ın da bölgenin de markası olur" diye konuştu.

Kaynak: İHA