Derikspor İddalı Bir Takım Kuruyor

Mardin Birinci Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Derikspor yeni sezonda iddalı bir takım kurmak için kolları sıvadı.

Kulüp yönetimi yeni sezon için Derik ilçe merkez ve köylerden gelen genç yetenekleri deneyerek kadroya takviye yapmak amacıyla Derikspor'un halı sahasında futbolcu seçmeleri yapmaya başladı.

Derik ilçe kaymakamı Ahmet Demirci, Derik Spor Kulüp Başkanı Ali Osman Tutal ile teknik heyetin izlediği seçmelerin ilk gününde yaklaşık 35 futbolcu denendi. Seçmelere toplam 100 genç futbolcu adayının katılacağı belirtildi. Seçmelere katılan gençler, Mardin Birinci Amatör Lig'de mücadele edecek olan Derikspor takımında forma giyebilmek için yeteneklerini sergiliyor. Derikspor Kulüp Başkanı Ali Osman Tutal, "Profesyonel ve amatör futbolcularımızı hocalarımız, 3 – 5 gün seçmelere tabi tutuyorlar. Hocalarımız, seçmelerde başarılı olan ve takıma faydalı olabilecek futbolcuları tespit edecek ve bize bildirecekler. Başarılı olan arkadaşlarımızla görüşüp takıma kazandırmaya çalışacağız." dedi.

Derikspor Teknik Direktörü Can Palamut ise seçmelere katılan genç yetenekleri 5 gün içinde değerlendireceklerini belirterek, takıma uygun gördükleri futbolcularla görüşme yapacaklarını söyledi.

Futbolcu elemelerini yerinde izleyen ilçe kaymakamı Ahmet Demirci, Derik'te çok yetenekli genç futbolcular olduğunu ve bu futbolcuların Derikspor’u iyi yerlere taşıyacağını söyledi.

Yeni sezonda hedeflerinin sadece şampiyonluk olduğunu belirten kaymakam Demirci, yaptığı açıklamada, "Derikspor yönetimine, teknik heyete ve futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Önümüzdeki sezon Derikspor inşallah şampiyon olur." dedi.