Beşiktaş Kafilesine Fenerbahçeli Belediye Başkanından Yemek Jesti

İçel İdmanyurdu maçı hazırlıkları için Muğla’nın Fethiye ilçesine gelen Beşiktaş Spor Kulübü futbolcuları Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın verdiği yemekte bir araya geldi.

Yemek sırasında Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’ya Fethiyespor forması hediye edildi.Akşam saatlerinde taraftarların yoğun sevgi gösterileri eşliğinde Fethiye’ye gelen Beşiktaş kafilesi akşam Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın verdiği yemeğe katıldı.

Yemeğe Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, Teknik Direktör Samet Aybaba ve futbolcular katıldı.

Basın mensuplarının alınmadığı yemekte dostluk mesajları verildi.

Fethiyespor’un Onursal Başkanı Behçet Saatcı, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’ya Fethiyespor forması hediye etti. Beşiktaş adına ise Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Fenerbahçe yönetiminde yer alan Behçet Saatcı'ya günün anısına rozet, Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman ise imzalı Beşiktaş forması hediye etti.Yemek sonrası Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet kaldıkları otele geri dönerken, siyah beyazlı takım yarın yapacağı idman için istirahata çekildi .