Beko Basketbol Ligi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi'nin 24. haftasında kendi evinde oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Kulüp Başkanı Recep Tokgöz ise takımına güvendiğini ve Beşiktaş ve diğer maçları kazanarak ligde kalacaklarını söyledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, basketbol takımı antrenörü Timuçin Meriç, takım kaptanı Reha Öz, kulüp idarecileri, bu hafta Sonu oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Recep Tokgöz, sezon başında yönetim ve takım olarak amaçlarının ligde iyi bir konumda bulunmak olduğunu ancak yaşanan şanssızlıklardan Sonra düşme potasında bulunduklarını söyledi

Tokgöz, "Şu an düşme potasındayız ama ligden düşmek hiçbir zaman aklımıza gelmedi” diyerek, “İçel maçında takımın sergilediği mücadele örneği bunu bir kez daha gösterdi. Son maçımıza kadar elimizden gelen en iyi performansı göstererek, ligde kalacağız. Bu hafta oynayacağımız Beşiktaş maçı çok önemli. Bu maçı kazanarak mücadelemize devam edeceğiz. Bu hafta yabancı bir oyuncumuzla sıkıntı yaşadık. Yabancı oyuncu transfer etme hakkımızı kullandığımız için bu oyuncuya ihtiyacımız var. Hukuki mücadelemizi de kazandık. Oyuncumuz takımdaki yerine alacak. Rakiplerimizin de maçları artık bizi yakından ilgilendiriyor” dedi.

TİMUÇİN MERİÇ: "SAHAMIZDAKİ MAÇLARI KAZANMALIYIZ" Aldığım görevi hakkı ile yerine getirmek istediğini belirten antrenör Timuçin Meriç ise, "Bütün takım olarak mücadele veriyoruz. Ligde takım olarak zayıf bir konumda gözüksek de, ligde kalmak için savaşacağız. Kalan maçlar bizim kader maçlarımız. Bütün takım üzerine düşen görevi en işi şekilde yapacak. Son 4 maçımız kendi sahamızda. Bu maçları kazanmak zorundayız. Bu hafta Beşiktaş maçıyla artık bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Düşme potasındaki rakiplerimize karşı ikili averajda dezavantajlı konumdayız. Bunun bilincindeyiz. O yüzden kendi sahamızdaki maçları kazanmalıyız" şeklinde konuştu.

REHA ÖZ: "ONUR MÜCADELESİ VERİYORUZ" Takım olarak bir onur mücadelesi verdiklerini vurgulayan kaptan Reha Öz ise, "Takım olarak bulunduğumuz konumun farkındayız. Kalan maçlarda bütün her şeyimizi ortaya koyacağız. Maçlarımızı kazanarak, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" diye konuştu.

MAÇ PAZAR GÜNÜ Beko Basketbol Ligi’nin 24. haftasında Antalya Büyükşehir Belediye kendi evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. 31 Mart Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak .

Kaynak: İHA